Home

TDI cijfers 2018-2019-2020

VVBV DRUGHULPVERLENING IN VLAANDEREN 2018-2019-2020
HIGHLIGHTS 2018-2019-2020

In 2018, 2019 én 2020 hebben een aantal trends van voorgaande jaren zich doorgezet maar lijken er ook een paar kenteringen zich ingezet te hebben. Het is in dit opzicht belangrijk om verder te gaan kijken naar de komende jaren om te bepalen of deze wijzigingen zich zullen doorzetten of niet. Bovendien is er ook nog de impact van de gezondheidscrisis die sinds 2020 toesloeg in onze samenleving. De weerslag van deze crisis is voelbaar geweest en zal voelbaar blijven in alle betrokken voorzieningen.

Lees meer: TDI cijfers 2018-2019-2020

VACATURE: ICT-Proces begeleider

Onze groep voorzieningen zal  vanaf 2023 inkantelen in het digitaliseringstraject van de Vlaamse Sociale Bescherming. Om deze overgang in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een ICT procesbegeleider die onze leden doorheen deze transitie kan loodsen.

Taakinhoud:
•    Als ICT procesbegeleider VVBV wordt je aangestuurd door de voorzitter en rapporteer je op geregelde tijdstippen.
•    Je bent analytisch en communicatief ingesteld
•    Je capteert de bestaande situatie en noden van alle leden betreffende de procedure ten laste neming en facturatie.
•    Je houdt overzicht op de precieze verwachtingen van de overheid binnen dit project.
•    Je faciliteert de koppeling van bestaande ICT toepassingen binnen de voorzieningen met ICT-toepassingen van overheden zoals VSB-net, eHealth, Mycarenet,..
•    Je fungeert voor VVBV als aanspreekpunt voor de ICT-projecten van de Vlaamse Sociale Bescherming
•    Je onderhoudt contacten met softwareleveranciers en onderhandelt rond mogelijke ICT oplossingen voor de digitaliseringsbeweging die kadert binnen de Vlaamse Sociale Bescherming.
•    Je begroot de mogelijke totaalkost die deze analyse en mogelijke alternatieven met zich meebrengt.
•    Je onderhoudt de website van VVBV en doet waar mogelijk voorstellen tot optimalisatie ervan.

Wat bieden we je aan ?
Een halftijds contract voor een periode van 2 jaar met snelle indiensttreding
Barema IFIC 14 of 16


Wat verwachten wij?
Professionele bachelor/master ICT of gelijkwaardig door ervaring.
Affiniteit hebben met of ervaring in de zorgsector strekt tot aanbeveling
Selectieprocedure?
Na de screening van de kandidaten op basis van CV en motivatiebrief, worden de deelnemers die het best matchen met bovenstaand profiel zo snel mogelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
Hoe solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Solliciteer dan zo snel mogelijk met een motivatiebrief en CV t.a.v. Dirk Vandevelde via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

VLIS werkgroep

- Het Vlisproject: de gezamenlijke registratie en publicatie van de patiëntenkenmerken conform de aanbevelingen van de Europese Unie vastgelegd in het TDI protocol.

Vlisrapporten Online!

In de sectie "Registratie Nieuwe Behandelingen" kan u voortaan de volledige teksten downloaden van de Vlisrapporten van de laatste 5 jaar door VVBV gepubliceerd. Hierin vindt u de cijfers van de registratie van nieuwe cliënten in de 11 centra lid van VVBV.

Vanaf 2004 presenteerden we deze cijfers in de powerpointvorm en produceerden we een samenvatting met grafieken, ook deze files zijn beschikbaar. 

Download recentste rapport over 2013!